WhatsApp: 250 miljoen actieve gebruikers

WhatsApp: 250 miljoen actieve gebruikers

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

WhatsApp

WhatsApp brengt de laatste tijd steeds meer informatie naar buiten. Zo zagen we eerder al het berichtenrecord van 27 miljard op één dag, zo weet WhatsApp nu te melden dat er maar liefst 250 miljoen actieve gebruikers zijn. Een actieve gebruiker maakt minimaal één keer per maand gebruik van WhatsApp.

De Androidversie van WhatsApp is vooralsnog gratis te gebruiken, maar zal binnenkort ook betaald zijn. De iOS-versie is altijd al betaald geweest in de vorm van een eenmalig bedrag bij aanschaf. De Androidversie maakt gebruik van maandelijkse abonnementen.

Beschikbaarheid

WhatsApp is vooralsnog gratis te downloaden in de Google Play Store. Ben je op zoek naar een alternatief? Wij hebben er vijf voor je op een rij gezet.

Via WSJ

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk