Google Foto's rolt nieuwe editor uit naar webversie

Google Foto's rolt nieuwe editor uit naar webversie

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google brengt de nieuwe editor naar de webversie van Google Foto's. Hiermee krijg je meer mogelijkheden om je foto's of video's aan te passen.

Suggesties op basis van de foto

De nieuwe editor is contextueel, wat betekent dat hij suggesties geeft die relevant zijn voor de foto die je bewerkt. Je kunt bijvoorbeeld de foto verbeteren, de kleurtemperatuur aanpassen of een filter toevoegen. Als je een Google One-abonnee bent, heb je ook toegang tot premium functies, zoals Portretlicht, Portretvervaging, Kleurfocus (Color Pop) en HDR-verbeteringen. Dat zijn dus de functies die Google in juni voor Google One-abonnees aankondigde.

Gerelateerde artikelen

De aspectverhoudingsoptie is ook vernieuwd. Je kunt nu kiezen uit een aantal vooraf ingestelde aspectverhoudingen, zoals 16:9, 5:4, 4:3 en 3:2. Je kunt de foto ook handmatig bijsnijden.

De aanpassingen zijn nu allemaal direct zichtbaar op de webversie van Google Foto's.

Wat vind je van de nieuwe editor voor Google Foto's? Laat hieronder een reactie achter!

Google Foto's rolt nieuwe editor uit naar webversie

Populairste Google Foto's-tips

Wist je dat je wazige foto's op de Pixel 7 en Pixel 7 Pro kunt verbeteren met 'Foto scherp maken'? Deze bewerkingsfunctie werkt voor zowel nieuwe als oudere foto's in je fotobibliotheek. Dit is de uitleg. Hieronder vind je nog meer handige Google Foto's-tips.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk