Wat zit er in de tas van... Ruud #MWC16

Wat zit er in de tas van... Ruud #MWC16

MacBook Pro (late 2013)

Inmiddels werk ik al vele jaren op een Macbook Pro. Misschien niet de meest voor de hand liggende keuze voor een Android-gebruiker, maar voor mijn gebruikerswensen is een MacBook simpelweg de beste keuze. Deze wordt dan ook erg intensief gebruikt en gaat overal mee naartoe, ook in Barcelona.

WileyFox Storm

Als standaard-Android-fan is WileyFox een lust voor het oog, deze smartphone is betaalbaar en biedt goede specs. Verder is er weinig extra poespas aanwezig op de WileyFox, die daarnaast ook nog eens prima prestaties neerzet. Een interessant, betaalbaar toestel die mij tijdens de drukke beursdagen vergezelt en intensief gebruikt wordt.

Rayban Zonnebril

Als je nu naar buiten kijkt in Nederland of België kun je het misschien niet voorstellen, maar in Barcelona schijnt de zon. Daarom zit mijn RayBan ook standaard in mijn rugzak.

PrepaidZero SIM

Internet is essentieel tijdens tripjes als deze. De WiFi in de venues, tijdens persconferenties en op de beurs laat vaak veel te wensen over. Daarom heb ik altijd, als back-up en voor onderweg, een Mobile WiFi met daarin een SIMkaart van Vodafone om altijd online te zijn. Zoals bij de meeste Androidworld-trips, van PrepaidZero waar je voor veel landen SIMkaarten kunt vinden. Dit jaar hebben we 4G, erg welkom met de slechte WiFi in ons appartement.

Targus tas

Om al deze spullen mee te nemen is een goede tas nodig. Deze zeul je de hele dag mee, dus moet comfortabel zijn, maar ook tegen een stootje kunnen. Hiervoor gebruik ik de Targus City Gear 15.6 inch Laptop Backpack in het zwart. Een bijzonder stevige, compacte en vooral comfortabele tas die bescherming biedt met een apart laptopvak, maar ook ruimte heeft voor een tablet en andere gadgets.

Accupack

Hoe je het ook bekijkt, helaas gaan niet alle gadgets de hele dag mee. Daarom leef ik op accupacks tijdens het Mobile World Congress. Ten eerste omdat het lange dagen zijn, van vroeg in de ochtend tot vaak 's nachts, maar ook het intensieve gebruik vergt veel stroom. Daarom heb ik altijd een voorraadje powerbanks mee.

Sony DSC-MX 100 III

Ook al maken smartphones tegenwoordig goede foto's, toch heb ik deze keer een compact-camera meegenomen, de Sony DSC-MX 100 III. Hiermee is het mogelijk mooie foto's te maken (ook in auto-modus) en video's op te nemen, eventueel via het gekantelde scherm. Handig, klein en vooral erg goede foto's!

'De tas van' bevat een aantal gesponsorde producten

Lees meer over:
Algemeen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties