Wanneer komt de nieuwe Pixel Watch 2? Misschien dit jaar wel

Wanneer komt de nieuwe Pixel Watch 2? Misschien dit jaar wel

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Terwijl we inmiddels de dagen aftellen tot we de aankondiging van waarschijnlijk Pixel Fold en Pixel 7a gaan zien door Google, is er uiteraard ook al een nieuw vlaggenschip in de maak: Pixel 8. Het gerucht gaat dat we gelijk met Pixel 8 ook worden getrakteerd op een nieuwe smartwatch van Google: Pixel Watch 2.

Pixel Watch 2

Volgens 9to5Google is dat wat er staat te gebeuren: Pixel Watch 2 verschijnt dus later dit jaar al, wanneer we ook de Pixel 8-smartphone en zijn grote zus 8 Pro verwachten. Hiermee zou Google concurrenten zoals Samsung en Apple volgen, die ook elk jaar met een nieuwe wearable op de proppen komen.

We hebben nu net een half jaar kunnen wennen aan de Pixel Watch, die helaas niet officieel in Nederland verkrijgbaar is, maar er zou dus over een half jaar alweer een nieuwe kunnen komen. Of die ook daadwerkelijk Pixel Watch 2 heet is onbekend, maar het ligt uiteraard wel in de lijn der verwachting.

Wanneer komt de nieuwe Pixel Watch 2? Misschien dit jaar wel

Nieuwe Google-smartwatch

Pixel Watch 2 zal waarschijnlijk al jaren in ontwikkeling zijn, net als de eerste Pixel Watch, die uiteindelijk in april al lekte nadat een Google-medewerker hem in een restaurant had laten liggen. Per ongeluk of expres, we zullen het nooit weten, maar het creëerde wel de juiste buzz rondom de eerste Pixel-wearable. Sowieso zijn de ogen wat dat betreft echt wel gericht op Google, dat na de overname van Fitbit enorm veel kennis in huis heeft op dit gebied.

Hoewel de Pixel Watch een goede smartwatch is met een fijn, subtiel en uniek design, is het niet een enorm spannend exemplaar. Zou Google wat meer durven met zijn opvolger? Sowieso zou een modernere processor al flink helpen, naast wat meer batterijduur dan een dag, al kan dat ook worden verlengd door zo’n gloednieuwe processor.

Wat zou jij graag willen in een nieuwe Pixel Watch? Laat je wensen achter in de reacties.

  • Uitstekende bediening en interface
  • Goede schermkwaliteit
  • Slechte accuduur
  • Te klein voor deel van de gebruikers
Bekijk meer specificaties

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk