Deze wallpapers tonen de binnenkant van de Samsung Galaxy Note 20 (Ultra)

Deze wallpapers tonen de binnenkant van de Samsung Galaxy Note 20 (Ultra)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Verschillende koelmethoden

De Samsung Galaxy Note 20 en Note 20 Ultra zijn door iFixit al onder handen genomen. Dit Amerikaanse bedrijf staat onder andere bekend om hun teardowns. Ze halen dus telefoons en andere apparaten uit elkaar en laten vervolgens zien hoe je de apparaten kunt repareren.

Bij de Samsung Galaxy Note 20 en Note 20 Ultra kwam het bedrijf eerder al iets merkwaardigs tegen. Uit de teardown bleek dat niet alle Galaxy Note 20-modellen dezelfde koeling hebben. Ze constateerden dat enkele modellen een vapor chamber en koperen heatpipe hebben, terwijl anderen over thermal pads van grafiet beschikken. Het lijkt erop dat Samsung hier willekeur toepast. Er bleek namelijk verband gelegd te kunnen worden tussen de Europese modellen met Exynos-chipset en de overige modellen met een Snapdragon. Of deze verschillende koelmethoden de prestaties beïnvloeden is helaas ook niet bekend.

Foto van de Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Wallpapers Samsung Galaxy Note 20 (Ultra)

Nu ze de binnenzijde van de vlaggenschepen met S Pen uitvoerig bekeken hebben, geven ze anderen daar ook de mogelijkheid toe. Dat doen ze via speciale wallpapers. Deze bevatten twee close-ups van de onderdelen van elk apparaat met verschillende belichtingsniveaus, evenals röntgenfoto's van beide smartphones. Net als alle andere materialen die afkomstig zijn van iFixit, worden deze wallpapers voor de Galaxy Note 20-serie gedeeld onder de Creative Commons BY-NC-SA-licentie, dus je bent vrij om ze te downloaden en te (her)gebruiken.

Galaxy Note 20: standaard wallpaper en X-ray

Galaxy Note 20 Ultra: standaard wallpaper en X-ray

Heb jij een Note 20 (Ultra)? Ga je de wallpapers gebruiken? Laat het ons weten in de reacties onder het artikel.

Bedankt voor de tip, Henk!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk