AW Poll: welke smarthome-apparaten gebruiken jullie?

AW Poll: welke smarthome-apparaten gebruiken jullie?

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Smarthome in huis

Het aantal smarthome-apparaten dat we op de redactie in de afgelopen jaren voorbij hebben zien komen, is de afgelopen jaren verdubbeld. Het begon met slimme speakers en lampen en nu krijgen we dweilrobots en slimme ventilatoren, slimme thermostaten en slimme deurbellen opgestuurd om te reviewen.

Het aantal smarthome-apparaten in de Nederlandse woonkamers zal ook aanzienlijk gegroeid zijn. Dat kan ook niet anders met alle apps van Samsung, LG en Google die hun eigen slimme ecosysteem promoten. Deze apps kunnen vervolgens, in combinatie met een spraakassistent, alle slimme apparatuur voor je in huis bedienen.

Roomba-robotstofzuiger

Roomba-robotstofzuiger

We hebben al wat aparte slimme producten mogen reviewen. Hieronder vind je een overzicht van slimme producten die op Androidworld zijn voorbijgekomen.

AW Poll

Net als in 2018 onderzoeken we in deze AW Poll welke smarthome-apparaten jij al in huis hebt. We vragen niet om de verschillende merken maar om de verschillende categorieën zoals beveiliging en streamingapparaten. Laat je stem hieronder achter en verduidelijk in de comments waarom je voor deze producten hebt gekozen.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk