Vouwbare smartphone van Samsung zal dit jaar nog niet te koop zijn

Vouwbare smartphone van Samsung zal dit jaar nog niet te koop zijn

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Vouwbare smartphone

Er is een wedstrijd aan de gang tussen de smartphone-grootmachten van deze wereld. Zowel Samsung als Huawei willen heel graag de eerste zijn die met een smartphone komen voorzien van een vouwbaar scherm. Een week geleden liet de Samsung CEO DJ Koh weten dat Samsung nog dit jaar een smartphone met een vouwbaar scherm zal laten zien. Dat zou moeten gebeuren tijdens de ontwikkelaars-conferentie van Samsung op 7 en 8 november in San Francisco in de Verenigde Staten. DJ Koh maakte dit nieuws bekend tijdens een interview met de Amerikaanse nieuwszender CNBC.

Vouwbare smartphone van Samsung zal dit jaar nog niet te koop zijn

Veel mensen gaan ervan uit dat het toestel ook dit jaar nog in de winkels zal liggen, maar dat zal waarschijnlijk niet het geval zijn. Samsung zal de ontwikkelaars-conferentie waarschijnlijk aangrijpen om het toestel voor het eerst aan de wereld te tonen. Daarmee willen ze een gevoelige slag toebrengen aan de concurrentie. Een toestel tonen en klaar voor productie hebben zijn twee verschillende zaken. De verwachting is daarom dat de telefoon met het vouwbare scherm nogmaals te zien zal zijn tijdens de CES in januari en/of tijdens het Mobile World Congres (MWC) in februari. Op dat moment zal het bedrijf ook laten weten wanneer het toestel in de winkels zal liggen.

Beschikbaarheid

Zoals het er nu naar uitziet, zal Samsung als eerste op de proppen komen met een smartphone voorzien van een vouwbaar scherm dat ook daadwerkelijk klaar voor productie is. Wij zijn benieuwd hoe Samsung dit toestel gaat positioneren, omdat we in het eerste kwartaal ook de Samsung Galaxy S10 zullen zien.

Bron: Sammobile

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk