Vouwbare Motorola RAZR is in verschillende filmpjes opgedoken

Vouwbare Motorola RAZR is in verschillende filmpjes opgedoken

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Vouwbare Motorola RAZR

Het was fabrikant Royole die 's werelds eerste opvouwbare smartphone aankondigde en even later volgenden Huawei's Mate X en Samsungs Galaxy Fold. Andere fabrikanten zijn ook al bezig met de ontwikkeling van een vouwbare telefoon en Motorola zou wel eens de eerste kunnen zijn met de vermoedelijke RAZR 2019.

Er zijn namelijk verschillende video's verschenen waar de Motorola RAZR 2019 de hoofdrol in speelt. Op het Chinese sociale netwerk is dit filmpje opgedoken en nu heeft het tech-kanaal Waqar Khan onderstaande video online gezet. Een door een fan gemaakte conceptvideo die werkelijk niets meer aan de verbeelding overlaat.

Dat deze RAZR 2019 veel gelijkenissen vertoont met zijn voorganger is wel duidelijk. Motorola behoudt gewoon het clamshell-design, verwijdert het fysieke toetsenbord en plaatst daar een vouwbaar scherm in. Dit design komt overeen met de in 2018 opgedoken patenten en deze afbeeldingen. Eenmaal ingeklapt, is er op de bovenkant, net als bij de oude RAZR, een klein scherm te zien met notificaties en snelkoppelingen. Onder dat scherm is een camera aanwezig. Als het scharniermechanisme vervolgens uitgeklapt wordt, zie je een vouwbaar scherm over de gehele lengte van het apparaat.

Motorola Razr

De klassieke Motorola Razr

Deze RAZR wordt mogelijk de goedkoopste foldable op de markt. Men spreekt van een adviesprijs van zo'n 1340 euro. De Mate X en Galaxy Fold gaan respectievelijk 2299 euro en 2020 euro kosten. Het toestel zou met een accessoire dat lijkt op een draadloze oplader geleverd worden die het toestel rechtop zet. Mogelijk zitten er ook een usb-c naar audiojack-adapter en oortjes in de doos.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk