Vouwbare Motorola RAZR op straat inclusief al zijn accessoires

Vouwbare Motorola RAZR op straat inclusief al zijn accessoires

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Motorola RAZR

Motorola werkt al een tijdje aan de nieuwe Motorola RAZR, dat bevestigde het bedrijf in een interview. Het bedrijf wil de bekende feature phone laten terugkeren in de vorm van een vouwbare smartphone, zodat het de 2019-editie wordt van een klassieke clamshell-telefoon. Nu is de smartphone voor het eerst gelekt in beelden die verschenen zijn op het Chinese sociale netwerk Weibo. De lekken zijn daar vervolgens verwijderd, maar kwamen daarna op SlashLeaks.

We zien de vouwbare RAZR samen met alle bijhorende accessoires en een bijzondere verpakking in driehoekige vorm. Anders dan de andere foldables die we de laatste tijd hebben gezien, de Galaxy Fold van Samsung en de Mate X van Huawei, heeft dit toestel een langer scherm en vouwt hij doormidden met het scherm langs de binnenkant. De Mate X vouwt daarentegen naar de buitenkant en de Fold heeft een tabletscherm dat je tot een smalle telefoon vouwt.

Gelekte afbeeldingen van het toestel

Voordeligste foldable

Op de afbeeldingen zien we de RAZR samen met een accessoire dat lijkt op een draadloze oplader die het toestel rechtop zet. Verder voorziet Motorla een usb-c naar audiojack-adapter en ook de oortjes zijn al te zien op de afbeelding. We zien ook een beeld waarin de RAZR vouwt, maar daarop is niet goed te zien dat de telefoon ook een kleiner scherm aan achterkant heeft zoals bij de oude RAZR.

Gelekte afbeeldingen van het toestel

Interessant aan de nieuwe RAZR is dat Motorola waarschijnlijk de voordeligste vouwbare telefoon tot hiertoe op de markt zal brengen. Het toestel zou zo'n 1340 euro kosten volgens de geruchten en verwacht wordt dat we er binnenkort meer over zullen horen, want in zijn interview stelde Motorola dat het toestel niet later dan de concurrentie zal verschijnen.

Nu we voorlopig wachten tot Samsung kritieke fouten bij zijn vouwbare telefoon herstelt, kijken we uit naar meer foldable-nieuws. Jij ook? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk