Vouwbaar toestel OnePlus Open wordt ‘per ongeluk’ gespot in het openbaar

Vouwbaar toestel OnePlus Open wordt ‘per ongeluk’ gespot in het openbaar

Laura Jenny

door Laura Jenny

We weten niet hoe jij je telefoon vasthoudt, maar dat doe je vast niet zoals Anushka Sharma. De zeer beroemde Indiase actrice werd in een auto gefotografeerd en gefilmd met overduidelijk een prototype van de nieuwe OnePlus Open in haar handen. Het ‘lek’ werd gedeeld door de bekende lekker OnLeaks (zie ook de /leaks-pagina voor meer videobeelden).

Anushka Sharma

Anushka Sharma is een van de best betaalde Bollywood-actrices en je kunt haar bewonderen in Sui Dhaaga: Made in India, As Long As I Live, PK en Sultan. En dus ook in een auto waarin ze een prototype van OnePlus ietwat ongemakkelijk en opzichtig in haar handen houdt. Zo zien we een groot camera-eiland dat echt OnePlus moet zijn en is het mogelijk om de telefoon open te maken, dus dan kan het er maar één zijn. OnePlus heeft nog geen vouwbare toestellen gemaakt: Open is het debuut.

De kans is aanwezig dat ook OnePlus gaat voor een aankondiging in oktober. Het zou 19 oktober hebben geprikt om zijn vouwbare telefoon te presenteren. Er is nog weinig over bekend, behalve dan dat er waarschijnlijk een erg goede chip inzit: de Snapdragon 8 Gen 2. En dat hij dus OnePlus Open heet, wat we al in juli hebben vernomen.

OnePlus Open

Dat laatse kwam trouwens van OnePlus zelf, dat op X schreef: “We OPEN when others FOLD”, wat een grappige manier is om te impliceren dat OnePlus er voor je is wanneer anderen het laten afweten. Maar het betekent natuurlijk vooral dat OnePlus zijn telefoon geen Fold noemt zoals de concurrentie, maar Open, want het gaat vooral om het openen van je telefoon, in plaats van het in elkaar vouwen, lijkt het merk te willen zeggen.

We zetten 19 oktober vast met potlood in de agenda. Het is de vraag of OnePlus met Open meteen voor een wereldwijde release gaat, of zich misschien dan toch eerst alleen richt op India of thuisland China. Ook zijn we benieuwd naar veel andere zaken, zoals de verdere specificaties van het toestel. Maar eerst nog even gevouwen liggen om hoe dit toestel nu 'gelekt' is.

Wil je meer weten over dit telefoonmerk? Lees dan onze OnePlus-pagina.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk