Voorraad IKEA's slimme rolgordijnen nagenoeg op

Voorraad IKEA's slimme rolgordijnen nagenoeg op

IKEA's slimme gordijnen

De in 2018 aangekondigde Kadrilj- en Fyrtur-rolgordijnen zijn sinds een week beschikbaar maar door de overweldigende belangstelling slinkt de voorraad ervan erg snel. Vooral de verduisterende rolgordijnen (Fyrtur) zijn bijna allemaal verkocht.

IKEA meldt het volgende aan Androidworld: "Zoals jullie weten is vorige week de verkoop van de verduisterende elektrische rolgordijnen Fyrtur in Nederland begonnen en IKEA is blij verrast door de belangstelling van zowel media als klanten. Wegens de overweldigende belangstelling is IKEA echter al grotendeels door de voorraad heen."

IKEA's slimme gordijnen

De slimme rolgordijnen zijn beschikbaar in twee varianten, verduisterend en niet verduisterend, en kunnen op drie manieren bediend worden. Dat kan met de meegeleverde afstandbediening maar ook met de TRÅDFRI- verbindingshub en de IKEA Homesmart-app . Daarnaast kun je via stembesturing met Google Assistent, Alexa en Siri bedienen. Meer informatie over afmetingen, montage en prijzen vind je hier.

Voorraad

IKEA verwacht de voorraad over een aantal weken weer te kunnen aanvullen. Helaas kan de woonwinkel op dit moment helaas nog niet garanderen wanneer de voorraad precies weer wordt aangevuld. Wil je ze nog aanschaffen, dan kun je via deze site de voorraad controleren.

IKEA heeft deze week ook aangegeven een aparte bedrijfstak op te richten welke zich zal gaan bezighouden met slimme apparaten. De Zweedse woonwinkel gaat dus flink investeren in slimme apparaten voor in en rondom het huis.

Lees meer over:
IKEA

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer