'Volgende Nougat-update krijgt versienummer 7.1'

'Volgende Nougat-update krijgt versienummer 7.1'

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Android 7.0 Nougat

De nieuwste versie van Android heeft versienummer 7.0 en heet Nougat. Vanaf deze versie gaat Google ook 'scheduled maintenance releases' uitbrengen, zodat er duidelijker is voor gebruikers, wanneer ze een update kunnen verwachten. De eerste update wordt in de herfst verwacht en nu is er duidelijk geworden dat die update 7.1 als versienummer zal krijgen. De twee volgende updates zullen respectievelijk versienummer 7.1.1 en 7.1.2 krijgen.

De informatie komt via Evan Blass, een betrouwbare bron als het gaat om specificaties en informatie over nieuwe telefoons, specs en updates. Afgelopen week ging de AW Poll over het nieuwe updatebeleid wat Google heeft geïntroduceerd bij Android 7.0 en de verschillende vragen en jullie antwoorden zijn hier te vinden.

Beschikbaarheid

Wanneer we de eerste update gaan zien voor Android 7.0 is nog de vraag en dat zal dan ook gaan om toestellen van Google zelf. Om te checken of jij überhaupt de Nougat-update krijgt kun je ons grote overzicht checken, waarin naast de Nexus-toestellen ook devices genoemd zijn van andere fabrikanten.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk