Volg hier live de lancering van de Samsung Galaxy A52 en A72

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Vandaag verwijdert Samsung het doek van de Galaxy A52, de Galaxy A52 5G en de Galaxy A72. Vanaf 15:00 uur leren we alle details over de drie middenklassers tijdens het 'Galaxy Awesome Unpacked'-evenement. We laten hier zien hoe je het kan volgen op YouTube.

Samsung Galaxy A52-en A72-lancering

In het voorjaar verwelkomen we elk jaar een nieuwe line-up van midrange toestellen uit Samsungs Galaxy A-reeks. Vandaag krijgen we in één klap drie nieuwe toestellen te zien tijdens een online lanceringsevenement. 'Galaxy A' staat daarbij volgens Samsung voor 'awesome'.

De Samsung Galaxy A52 bestaat dit jaar uit twee varianten: een model met een chipset die 5G ondersteunt en eentje met een 4G-modem. Al weten we dankzij de geruchten ook dat de Galaxy A52 dankzij de Snapdragon 750-chipset als enige ook een 120 Hz-verversingssnelheid ondersteunt bij het scherm. Lees hier alles over de specificaties.

De Samsung Galaxy A72 komt standaard met 4G, maar hij heeft als troef een groter 6,7 inch scherm vergeleken met het 6,5 inch paneel van de A52. Verder heeft hij ook de betere camera dankzij de toevoeging een telelens. Dat stelt de telefoon in staat om beelden 3x uit te vergroten zonder kwaliteitsverlies. Zowel de Galaxy A52 als A72 zullen dit keer ook waterdicht zijn, en dat is een feature die we doorgaans eerder bij duurdere telefoons terugzien. Je ontdekt hier alles over de specificaties van de Galaxy A72.

Volg de livestream

Als je vanaf de eerste rij alles wil wil weten van 'Galaxy Awesome Unpacked' dan kan je de lancering volgen in bovenstaande YouTube-video. De stream start om 15:00 uur, en je bent vanaf dan natuurlijk ook welkom op Androidworld voor het laatste nieuws over de A52 en A72. Laat ons tijdens de stream weten wat je van de Galaxy A-reeks vindt in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk