Volg hier live de lancering van de OnePlus Nord CE 5G

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OnePlus gaat een nieuw midrange toestel op de markt brengen, een opvolger voor de originele Nord: De OnePlus Nord CE 5G. Deze telefoon wordt vanmiddag om 16:00 uur live voorgesteld tijdens het Summer Launch Event. We leggen uit hoe je het kan volgen.

OnePlus Nord CE 5G

OnePlus onthult de regelrechte opvolger van de originele Nord vandaag. De Nord CE 5G is al opgedoken in een promovideo en we kregen al specificaties te zien, maar vandaag neemt OnePlus alle onzekerheden weg. CE in de naam staat in dit geval voor 'Core Edition', dat weten we al.

Volgens geruchten krijgt de telefoon hetzelfde 6,43 inch AMOLED-scherm als zijn voorganger. OnePlus gebruikt verder opmerkelijk genoeg een wat minder krachtige Snapdragon 750G-processor, vergeleken met de Snapdragon 765G uit de eerste Nord.

Gerelateerde artikelen

We verwachten dan ook om de belangrijkste verbeteringen aan te treffen op het vlak van de camera's. OnePlus zou een kleinere inkeping gebruiken voor de nieuwe 16 MP selfiecamera. Daarnaast gebruikt de telefoon een 64 MP hoofdcamera, en die zou erg vergelijkbaar moeten zijn met de sensor in de OnePlus 9-reeks. Of dat ook echt het geval is, moeten we nog ontdekken natuurlijk.

Volg de livestream

Vanaf 16:00 uur weten we in ieder geval meer, want dan lanceert OnePlus de opvolger van zijn populaire Nord. Je kan alles volgen in bovenstaande livestream, en natuurlijk ook in de artikelen die op Androidword verschijnen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk