Storing Vodafone met mobiel netwerk opgelost

Storing Vodafone met mobiel netwerk opgelost

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Vodafone kampt weer met een storing. De storing komt in grote lijnen overeen met die van afgelopen dinsdag, waarbij mobiel bellen en mobiel internet bij veel klanten problemen veroorzaken.

Update 14/10/2021 15.10 uur: Ziggo bevestigt de problemen via Twitter. We hebben de tweet aan dit artikel toegevoegd.

Update 14/10/2021 15.38 uur: Vodafone bevestigt de problemen via Twitter en zijn community. We hebben de uitleg aan dit artikel toegevoegd.

Update 15/10/2021 06.38 uur: Vodafone geeft aan dat de storing is opgelost en voegt er het volgende aan toe: "De storing van donderdag is opgelost. Heb je op dit moment nog problemen met bereikbaarheid? Dan kan een reboot van je telefoon de oplossing zijn. Dit doe je door het toestel te herstarten of even de vliegtuigstand aan en uit te zetten."

Vodafone storing mobiel netwerk 

Vodafone kampt sinds 14.20 uur met een storing op het mobiele netwerk. Op de website van Allestoringen.nl is te zien dat er in dat korte tijdsbestek nu bijna 14.000 klachten zijn binnengekomen. Ook op Twitter regent het klachten met de telecomprovider. De klachten gaan wederom om een niet werkende 4G- en 5G-verbinding. Het tragere Edge-netwerk werkt soms nog wel. Er worden ook problemen over het netwerk en het bereik gemeld.

Vodafone is op de hoogte 

Vodafone heeft op zijn forum het volgende gemeld: " is volgens de tweet hierboven ook nog niet op de hoogte van de problemen. Het bedrijf vraagt om reacties en krijgt die ook. Veel mensen reageren over het niet werken van de 4G-internetverbinding. Bellen is voor de meesten ook niet mogelijk. Er is op dit moment een storing. Daardoor kan je problemen ondervinden met bellen, sms'en en het gebruik van data via 4G en 5G. Het probleem is bij ons bekend. We zijn hard aan het werk om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak."

Volgens Vodafone kun je het volgende proberen: "Je kunt je toestel eens uit en weer aanzetten. In 9 van de 10 gevallen los je hiermee het probleem op." Mensen reageren dat dit niet voor hun werkt. Kevin meldt op Allestoringen dat de vliegtuigstand aan- en uitzetten werkt. Op de redactie in ieder geval niet, Patrick kan nu niks meer met zijn telefoon. Bedankt Kevin.

Heb jij ook (alweer) last van de storing? Laat het ons dan in de reacties weten en vermeld je woonplaats erbij. Zodra er meer nieuws is, zullen we dit artikel van een update voorzien.

Storing Vodafone met mobiel netwerk opgelost

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk