Vodafone kampt met landelijke storing mobiel netwerk

Vodafone kampt met landelijke storing mobiel netwerk

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Vodafone kampt momenteel met een landelijke storing. Op dit moment werken mogelijk mobiel bellen en mobiel internet niet zoals het hoort.

Vodafone storing mobiel netwerk 

Vodafone kampt sinds ongeveer een klein uur met een storing op het mobiele netwerk. Op de website van allestoringen.nl is te zien dat er sinds 8.00 uur honderden klachten zijn binnengekomen. Te zien is dat zowel de 4G- als de 5G-verbinding bij veel klanten niet werkt. Er worden ook problemen over het netwerk en het bereik gemeld. Vodafone heeft al via zijn forum laten weten op de hoogte te zijn van de problemen en werkt aan een oplossing:

Er is op dit moment een storing, waardoor je mobiele verbinding niet optimaal is. Daardoor kan je problemen ervaren met bellen en het gebruik van mobiel internet. 

Het probleem is bij ons bekend. We zijn hard aan het werk om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak. Zodra er een update is, plaatsen we deze hier.

Reactie Vodafone

Sommige Vodafone-klanten geven aan dat het Edge-netwerk nog wel beschikbaar is. Vodafone bevestigt dit op zijn forum: "We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Mobiel bellen en internetten via 2G werkt in zo'n situatie wel." De provider weet nog niet wanneer de problemen zijn verholpen.

Heb jij ook last van de storing? Laat het ons dan in de reacties weten en vermeld je woonplaats erbij. Zodra er meer nieuws is, zullen we dit artikel van een update voorzien.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk