Vodafone storing met mobiel netwerk is opgelost (update)

Vodafone storing met mobiel netwerk is opgelost (update)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Vodafone kampte vandaag met een landelijke storing. Mobiel bellen en mobiel internet werkten voor veel klanten niet er waren ook problemen met bellen naar het alarmnummer 112.

Update 14/04/2023 15.30 uur: Volgens Vodafone lijkt de storing met hun mobiele telefoniediensten te zijn opgelost. Mobiel bellen en bellen naar 112 is voor alle Vodafone-klanten weer mogelijk. We hebben dit artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd.

Vodafone storing mobiel netwerk 

Vodafone kampt sinds vannacht met een storing op het mobiele netwerk. Op de website van allestoringen.nl is te zien dat er sinds 2.00 uur honderden klachten zijn binnengekomen. Rond 8.00 uur vanochtend stond de teller op 4000 meldingen. Mensen melden problemen met het netwerk (geen bereik), problemen met het mobiel internet en problemen met bellen. Vodafone meldde op Twitter dat er een storing in het netwerk was en dat het aan een oplossing werkte. Via een liveblog konden Vodafone-klanten de situatie in de gaten houden. Op dit liveblog was te zien dat er ook problemen zijn met bellen naar 112, waardoor het mogelijk is dat Vodafone-klanten wel contact hebben maar niets horen of ze hen niet kunnen horen. Vodafone raadde aan om via de vaste lijn naar 112 te bellen. Voor minder spoedeisende gesprekken adviseerde provider WhatsApp of Facetime te gebruiken.

Vodafone heeft zojuist via zijn liveblog en een sms aan zijn klanten laten weten dat de storing is opgelost. De provider stuurde onderstaand bericht naar zijn klanten.

De storing met onze mobiele telefoniediensten lijkt opgelost. Mobiel bellen en bellen naar 112 is voor al onze klanten weer mogelijk. We betreuren de situatie. Excuses voor het ongemak.

Vodafone over de storing

Heb je problemen met het Vodafone-netwerk?

Ondergetekende had ook problemen met mobiel internet via Vodafone. Bellen werkte wel. Heb jij ook problemen met de diensten van Vodafone gehad? Laat het weten in de poll hieronder.

Heb jij last van storing bij Vodafone?

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk