Vodafone-abonnementen goedkoper en met meer mobiele data

Vodafone-abonnementen goedkoper en met meer mobiele data

Vodafone past zijn abonnementen aan. Klanten met Start M, Start L en Red, Red Essential en Red 5G, krijgen meer mobiele data vanaf 1 maart. Daarnaast is het RED 5G-abonnement ook goedkoper geworden en kunnen Start-abonnementen van 5G gebruik maken.

Vodafone-abonnementen

Vodafone heeft zijn Start- en Red-abonnementen onder handen genomen. Allereerst is er meer mobiele data in elke bundel. Zoals je in onderstaande tabel ziet krijgen de maandabonnementen Start M, Start L en RED 5G meer mobiele data, dat deelt Vodafone in een bericht op zijn website.

Wie na maart 2019 een Red- of Red Essential-abonnement heeft afgesloten en een mobile only-bundel hebben, zien hun mobiele data ook toenemen. Deze abonnementen worden niet meer aangeboden sinds februari vorig jaar, maar klanten worden wel nog steeds van een grotere databundel voorzien. Anderzijds is er ook voordeel voor wie tegelijk klant is van Ziggo, want je grotere databundel wordt dan ook nog eens verdubbeld zoals je in de tabel kan zien.

Voor 1 maartNa 1 maartZiggo-klant
Start M1,5 GB2 GB4 GB
Start L4 GB 5 GB10 GB
Red/ Red Essential12,5 GB15 GB/
Red 5G12,5 GB15 GB30 GB

Prijsdaling en 5G voor Start

Verder gaat Vodafone ook een aantal prijzen aanpakken. Het Red 5G-abonnement zal vanaf 1 maart 26 euro kosten in plaats van 27,50 euro. Daarnaast wordt ook de bundel Onbeperkt bellen goedkoper bij Start. Je betaalt nu 3 euro per maand waar het voordien 4 euro kostte. Alle Start-abonnementen maken vanaf 1 maart ook gebruik van 5G.

De laatste keer dat Vodafone de abonnementsprijzen verlaagd heeft was in februari vorig jaar. Toen kregen klanten ook meer mobiele data in combinatie met hun telecomabonnement. Heb jij één van deze abonnementen die we hier in dit artikel hebben besproken? Wat denk jij van de prijsdaling en de grotere databundels? Ben jij recent van provider gewisseld en wat was de precieze reden? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over telecomabonnementen? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties