Vodafone rolt 4G-televisiedienst uit

Vodafone rolt 4G-televisiedienst uit

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Vodafone 4G-tv

Via de website mobiletv.vodafone.nl kan er live televisie worden gekeken via het mobiele 4G-datanetwerk van Vodafone of WiFi. De te bekijken zenders zijn Nederland 1, 2 en 3, CNN, National Geographic en 24Kitchen. Er zijn nog geen applicaties beschikbaar voor de dienst die vandaag werd aangekondigd en eigenlijk al twee jaar bestaat. Volgens Vodafone zijn er 'slechts 2000 gebruikers' en is 'de aanleg van het 4G-netwerk inmiddels zo ver gevorderd dat de dienst ook voor het grote publiek uitgerold mocht worden'.

Aanleiding is natuurlijk het wereldkampioenschap voetbal 'zodat mensen onderweg nog wat voetbal kunnen meepikken', aldus Vodafone.

Vodafone Mobile TV

Kosten

De dienst kost € 7,95 per maand, waarbij de eerste maand gratis wordt aangeboden. De dienst is maandelijks opzegbaar, per direct beschikbaar en het is ook mogelijk om extra pakketten aan te schaffen bijvoorbeeld voor een Eredivisie Live-pakket of een Sport 1 pakket. De data die wordt gebruikt wordt niet van de databundel afgetrokken, wat gezien kan worden als een groot pluspunt.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk