ViVo X3: 's werelds dunste smartphone tot nu toe

ViVo X3: 's werelds dunste smartphone tot nu toe

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

ViVo X3

De ViVo X3 is gemaakt door BBK, een bekende Chinese producent en beschikt over redelijke hardware. De ViVo X3 wordt aangestuurd door een quad-core Cortext A7-chipset in combinatie 1GB RAMgeheugen. Er is 16GB opslagruimte beschikbaar, een 8 megapixelcamera aan de achterzijde en een stevige 5 megapixelcamera aan de voorzijde. Verder beschikt de ViVo X3 over een 5 inch IPS-scherm met een resolutie van 1280x720 en wordt van stroom voorzien door een 2000 mAh-accu. Dit is alles in een toestel van slechts 5.75 mm dik. Daarnaast zijn er nog allerlei commando's die uitgevoerd kunnen worden door veegbewegingen te maken, zoals bijvoorbeeld het openen van apps. Ook wordt er veel nadruk gelegd op de geluidservaring, deze zou volgens de makers fenomenaal zijn en er zijn tools meegeleverd om bijvoorbeeld zelf muziek te maken.

Beschikbaarheid

De kans is vrij klein dat de ViVo X3 ooit naar Nederland en België zal komen. De prijs voor dit superdunne toestel is iets meer dan € 305. Maar als je er dit voor over hebt, heb je wel de dunste smartphone ooit, voor nu dan....

Via ViVo

Afbeelding: GizmoChina

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk