Vivo Nex met uitschuifbare camera nu ook in Nederland te koop

Vivo Nex met uitschuifbare camera nu ook in Nederland te koop

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Vivo NEX

De Vivo NEX begon als een concept onder de naam Apex. Tot ieders verrassing werd vrijwel alles uit het concept naar een zeer vernieuwende smartphone voor de consumentenmarkt gebracht. Onder de naam Vivo NEX kwam het toestel op de markt en het was op enkele punten vernieuwend.

Vivo NEX

Om te beginnen met het meest belangrijke, de voorzijde van de Vivo Nex bestaat namelijk helemaal uit scherm. Het 6,59-inch, FHD+ Super AMOLED-scherm heeft namelijk geen rand en geen inkeping voor de camera's. Om je toch een selfie te kunnen laten maken schuift er aan de bovenzijde van het toestel een camera naar buiten. Ook heeft het toestel geen vingerafdrukscanner aan de achterzijde maar zit deze onder het scherm. De Vivo Nex was het eerste toestel dat met deze techniek naar de markt kwam.

Ook onder de motorkap ligt genoeg om vrolijk van te worden. Dit toestel gebruikt de Qualcomm Snapdragon 845-chipset en dat is tot nu toe de snelste chipset die je kunt hebben in een smartphone. Het werkgeheugen is 8 GB groot en er is 128 GB of 256 GB aan interne opslag. Deze opslag is overigens niet uitbreidbaar dus wanneer je toestel vol is zul je de cloud moeten gaan gebruiken.

Belsimpel

Wanneer je in Nederland een wat minder bekend merk zoekt, dan ga je naar Belsimpel. Het inkoopteam van deze webshop koopt alles in wat maar enigszins bekend is. Onlangs maakte ze bekend dat ze Xiaomi gaan voeren en sinds de OnePlus 6 zijn ze ook een officiële partner van dit merk. Belsimpel heeft nu ook de Vivo Nex te pakken gekregen en biedt deze aan in de webshop. Het verkoopt de 128GB-versie voor €849 en het toestel heeft een maximale levertijd van 4 werkdagen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk