Toont deze video echt de vouwbare Samsung Galaxy F?

Toont deze video echt de vouwbare Samsung Galaxy F?

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy F

De Vietnamese tak van Samsung heeft een teaser op YouTube geplaatst voor Samsungs Galaxy Unpacked-evenement dat doorgaat op 20 februari deze maand. Samsung gaat er de Galaxy S10 voorstellen, dat heeft het bedrijf zelf bekend gemaakt, maar we zullen er meer dan waarschijnlijk ook de lancering voor de vouwbare telefoon zien. Dat toestel zal Galaxy Fold of Galaxy F heten.

In de teaser van Samsung Vietnam zien we een aantal vooruitstrevende technologieën zoals een robotarm die heel precies tatoeages plaatst, een telefoon die een echografie uitvoert en, jawel, een vouwbare telefoon. Het toestel dat in beeld komt - je vindt de video hieronder - is volgens hetzelfde principe gemaakt als de vouwbare telefoon die Samsung al eerder toonde op zijn ontwikkelaarsconferentie. Als je de telefoon met een boek vergelijkt, heeft hij een groot scherm ter grootte van een tablet aan de binnenkant en een kleiner smartphonescherm aan de voorkant op de kaft van de boek.

Concepttelefoon

Toen Samsung de vouwbare telefoon voor het eerst toonde was er enorm slechte belichting en zat hij verstop in een bedekkende case. Toch lijkt het erop dat de telefoon in de video een concept is. Het toestel zou namelijk een 7,3 inch scherm hebben en een kleiner paneel van 4,58 inch. De telefoon in de video lijkt veel groter, al geeft het wel een duidelijk beeld over hoe Samsung naar foldables kijkt.

Verder verwachten we op basis van de verschillende geruchten dat het toestel een accu tussen 5000 mAh en 6000 mAh heeft. De Galaxy F zou ook echt high-end specificaties krijgen, zoals 8 GB aan werkgeheugen en een Qualcomm Snapdragon 855. Het vouwbare toestel zou volgens verschillende bronnen rond de 1500 à 1600 euro liggen.

De vouwbare telefoon lijkt dat wat voor jou? Wacht je eerder af tot er ook voordeligere modellen op de markt komen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Vouwbare samsung

Een beeld van Samsungs vouwbare telefoon die te zien was op de ontwikkelaarsconferentie

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk