Video toont prototype nieuwe Sony Xperia XA-smartphone

Video toont prototype nieuwe Sony Xperia XA-smartphone

Rens Blom

door Rens Blom

Laatst geüpdatet

Sony Xperia XA2-video

Het filmpje is afkomstig van YouTuber TechLover HD en toont in twee minuten de Sony Xperia G3121. Het prototype toestel gaat de Sony Xperia XA opvolgen en heeft een ander ontwerp en verbeterde hardware. Wat opvalt, zijn de afgeronde hoeken (01:35), de aanwezigheid van een usb-c-poort en een andere positie voor de frontcamera. Verder zijn de randen rond het scherm smal, maar aan de boven- en onderkant weer forser. Daar zijn wel stereo frontspeakers geplaatst.

In de video wordt ook de software besproken. De telefoon draaide tijdens de hands-on op Android 7 Nougat met de Android-beveiligingsupdate van 5 januari 2017. Het filmpje is dus niet zo lang geleden gemaakt, en versterkt het vermoeden dat Sony het toestel tijdens technologiebeurs MWC presenteert. Daar zouden ook vier andere smartphones onthuld worden, waaronder een model met een 4K-beeldscherm en Snapdragon 835-processor. Dat lijkt een opvolger voor de Xperia Z5 Premium, 's werelds eerste smartphone met een 4K-display.

Beschikbaarheid

Sony heeft een persconferentie gepland staan op 27 februari, de eerste dag van het MWC. Als de Xperia XA2 en mogelijk vier andere telefoons daar onthuld worden, moeten we dus nog een paar weken geduld hebben. Het is nog niet bekend of één of meerdere toestellen naar Nederland en België komen, en zo ja voor welke prijs/prijzen. Ben jij geïnteresseerd?

Via: GSMArena

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk