[video] Galaxy Fold, Samsungs vouwbare telefoon van dichtbij bekeken

[video] Galaxy Fold, Samsungs vouwbare telefoon van dichtbij bekeken

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Galaxy Fold

De Samsung Galaxy Fold is Samsungs eerste vouwbare telefoon en beschikt over 's werelds eerste 7,3 inch Infinity Flex Display. Dit flexibele display kan worden gevouwen tot een compacte versie met een cover-display. Je schuift hem uit je zak om eenvoudig met één hand te bellen of berichten te versturen. Je kan het scherm ook openvouwen om op een groter schermoppervlak te browsen, video's te bekijken of digitale tijdschriften te lezen.

Tijdens de opening van de Samsung Experience Store in winkelcentrum Hoog Catharijne te Utrecht, kregen we een een exclusieve hands-on met de Galaxy Fold.

De Fold is in Nederland te bestellen vanaf 26 april. Vanaf 3 mei is deze vouwbare telefoon exclusief verkrijgbaar via KPN, T-Mobile, Vodafone en via deSamsung-website voor een verkoopadviesprijs vanaf € 2.020,-. Men kan kiezen uit verschillende kleuren waaronder Space Silver, Cosmos Black, Martian Green en Astro Blue. Meer info hierover lees je in dit artikel.

Samsung Galaxy Fold

Volg Androidworld

Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor een zorgvuldig afgewogen portie aan video's met Android-nieuws, interviews, hands-on-video's en gemopper over de ingewikkelde namen van Nokia-smartphones in onze AW Hangout-podcast. Volg ons zeker ook op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwsupdates en de beste artikelen van Androidworld.nl.

> YouTube: Androidworld

> Instagram: androidworldnl

> Facebook: Androidworld

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk