[Video] Royole FlexPai is de allereerste en voordeligste vouwbare telefoon

[Video] Royole FlexPai is de allereerste en voordeligste vouwbare telefoon

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Video

De Royole FlexPai was de eerste foldable-telefoon voor consumenten die het levenslicht zag en op het Mobile World Congress troffen we hem aan en hij was niet verstopt onder een glazen koepel, zoals de andere foldables. De FlexPai heeft de krachtige Qualcomm Snapdragon 855 en pakt uit met een een flexibel Full HD-AMOLED-scherm dat naar buiten buigt.

Eén van de grootste kritieken die de FlexPai te verduren kreeg, is zijn software, want het apparaat draait op een aangepaste schil genaamd WaterOS die minder goed is aangepast voor multi-tasking op het grotere scherm dan pakweg de Galaxy Fold van Samsung. Anderzijds is de FlexPai met omgerekend een prijs van 1134 euro, wel de voordeligste vouwbare telefoon van dit moment en het bedrijf, dat vooral bekend staat als een schermfabrikant, beweert ook dat zijn product duurzamer is dan bijvoorbeeld de Mate X van Huawei.

Volg Androidworld

Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor een zorgvuldig afgewogen portie aan video's met Android-nieuws, interviews, hands-on-video's en gemopper over de ingewikkelde namen van Nokia-smartphones in onze AW Hangout-podcast. Volg ons zeker ook op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwsupdates en de beste artikelen van Androidworld.nl.

> YouTube: Androidworld

> Instagram: androidworldnl

> Facebook: Androidworld

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk