Video toont randloze Ulefone Future-smartphone

Video toont randloze Ulefone Future-smartphone

Ulefone Future

Ulefone is een voor ons misschien wat onbekende Chinese smartphonefabrikant, maar ondertussen heeft het bedrijf al verschillende smartphones op de markt gebracht. De aankomende Future-smartphone is misschien wel de meeste interessante tot nu toe, want dit toestel bevat een scherm zonder noemenswaardige schermranden. Nu heeft de fabrikant op het officiële YouTube-kanaal een geplaatst, waarop het toestel goed te zien is. We zien verschillende elementen van de interface, waardoor duidelijk te zien is dat er geen zwarte randjes aanwezig zijn om het display. Dat zien we namelijk vaker bij toestellen van fabrikanten die ook claimen zo'n 'bezelless display' te gebruiken, wat dus eigenlijk niet klopt.

Het toestel zal beschikken over de Helio P10-chipset van MediaTek. Deze versie beschikt over acht rekenkernen, biedt ondersteuning voor 4G+ en is ontwikkeld voor het gebruik in midrange-apparatuur. Toch krijgt het toestel 4GB aan werkgeheugen en ook is er 32GB intern geheugen aanwezig. Deze processor zal waarschijnlijk de meest gebruikte MediaTek-chipset worden in 2016.

Android 6.0 Marshmallow zal geïnstalleerd zijn op de smartphone en Ulefone heeft ook laten weten dat de software van het team van Cyanogen zal werken op het toestel. Of dat betekent dat de Ulefone Future standaard wordt uitgeleverd met een officiële variant van Cyanogen OS is echter nog de vraag. Wanneer het toestel met metalen behuizing gepresenteerd gaat worden is nog onbekend, maar aangezien de fabrikant zelf een video heeft geplaatst en enkele specificaties bekend heeft gemaakt, zal dat niet al te lang meer duren.

Lees meer over:
Ulefone

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties