[video] Dit zijn de LG G8 ThinQ en de LG V50 ThinQ 5G op het MWC

[video] Dit zijn de LG G8 ThinQ en de LG V50 ThinQ 5G op het MWC

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Video

De LG G8 ThinQ is het nieuwe vlaggenschip van LG en heeft onder andere een geavanceerde Z-camera waardoor je met je hand de telefoon kan ontgrendelen, een 6.1 inch OLED-scherm dat ook dienst doet als een soort van speaker door het geluid te versterken. Verder zijn er drie camera's aan de achterzijde, de nieuwste Snapdragon 855, 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslag, DTS:X en de 32-bit Hi-Fi Quad DAC en een 3.500 mAh-accu. Wat deze LG G8 ThinQ gaat kosten en wanneer hij in de winkels komt te liggen, is helaas niet bekend.

De LG V50 ThinQ is qua naam de opvolger van de nog maar net uitgebrachte LG V40 ThinQ. Zoals we van de V-series van LG gewend zijn zien we top-specificaties. De Snapdragon 855, een groot OLED-scherm, 3 camera's aan de achterzijde: alles is opnieuw aanwezig evenals ondersteuning voor het 5G-netwerk.

Meer nieuws over de nieuwe LG-smartphones lees en bekijk je in onderstaande artikelen en video's:

> Aankondiging LG G8 ThinQ en LG G8s ThinQ

> Aankondiging LG V50 ThinQ 5G

Androidworld op het MWC 2019

Androidworld is van 23 februari tot en met 27 februari in Barcelona om verslag te doen van al het nieuws tijdens het Mobile World Congress. Uiteraard kun je op Androidworld.nl en in onze app terecht voor al het nieuws, en abonneer je ook op ons YouTube-kanaal voor je dagelijkse portie MWC-video's nieuws, interviews en geklaag over pijnlijke voeten in onze dagboekvideo's. Volg ons zeker ook op Instagram en Facebook voor snelle video's van de laatste nieuwtjes op het MWC.

> YouTube: Androidworld

> Instagram: androidworldnl

> Facebook: Androidworld

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk