[Video] IFA Dagboek dag 2: slimme projectors en telefoons uit 2016

[Video] IFA Dagboek dag 2: slimme projectors en telefoons uit 2016

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De tweede dag op IFA

Vandaag is IFA pas echt begonnen en het was Acer dat het startschot mocht geven met vier nieuwe Chromebooks en een opmerkelijke projector die eigenlijk een smartphone wil zijn. Dim bezocht verder een evenement over smarthome-toepassingen, en Seb hoorde gefluister over een naderende herlancering van de Galaxy Fold van Samsung (oeps hij is al aangekondigd).

We verwachten op dag drie meer nieuws van Sony, en LG zou één - of mogelijk twee - nieuwe vlaggenschepen voorstellen. Daarnaast heeft ook TCL grootse plannen. Het Chinese bedrijf achter de merken Alcatel, BlackBerry en Palm zou nu met de eigen merknaam telefoons willen uitbrengen. De Androidworld-redactie zal ook bij de persconferentie van Motorola's moederbedrijf Lenovo van de partij zijn, waar mogelijk nieuwe Chromebooks worden getoond.

Volg Androidworld

Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor een zorgvuldig afgewogen portie aan video's met Android-nieuws, interviews, hands-on-video's en gemopper over de ingewikkelde namen van Nokia-smartphones in onze AW Hangout-podcast. Volg ons zeker ook op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwsupdates en de beste artikelen van Androidworld.nl.

> YouTube: Androidworld

> Instagram: androidworldnl

> Facebook: Androidworld

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk