[Video] HTC-interview: Exodus 1-blockchain-telefoon en de nieuwe smartphone-strategie

[Video] HTC-interview: Exodus 1-blockchain-telefoon en de nieuwe smartphone-strategie

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Op MWC spraken we met HTC over hun laatste producten rond virtual reality en de Exodus 1 Blockchain-telefoon.

Video

Op de HTC-stand van het Mobile World Congress konden we kennismaken met een aantal bijzondere nieuwe producten. HTC heeft namelijk zijn Exodus 1-telefoon uitgebracht die speciaal bedoeld is om verhandelingen van cryptovaluta vlot en veilig via Android te laten verlopen. Het gaat wel degelijk om een nichetoestel, maar HTC heeft in een interview aan ons zijn vertrouwen in het product bevestigd. We spraken ook over HTC's vernieuwde strategie rond midrange.

Daarnaast pakte HTC ook uit met een eigen 5G-modem en we zagen ook de HTC Vice Focus Plus. Die laatste is een draadloze virtual reality headset die in de eerste plaats op professioneel gebruik is gefocust. interessant is dat die headset 6 Dimensions Of Freedom toelaat (6DOF) is, wat wil zeggen dat hij bewegingen in alle richtingen toelaat.

Volg Androidworld

Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor een zorgvuldig afgewogen portie aan video's met Android-nieuws, interviews, hands-on-video's en gemopper over de ingewikkelde namen van Nokia-smartphones in onze AW Hangout-podcast. Volg ons zeker ook op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwsupdates en de beste artikelen van Androidworld.nl.

> YouTube: Androidworld

> Instagram: androidworldnl

> Facebook: Androidworld

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk