Viaplay wordt duurder: dit zijn de nieuwe prijzen

Viaplay wordt duurder: dit zijn de nieuwe prijzen

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

ViaPlay heeft zojuist een prijsverhoging bekend gemaakt. De prijs van het maandabonnement gaat omhoog van 13,99 euro naar 15,99 euro.

Viaplay wordt duurder

Viaplay heeft vandaag officieel bekend gemaakt dat de prijzen van een maandabonnement met twee euro omhoog gaat. Je betaalt vanaf 28 februari nu 15,99 euro per maand in plaats van 13,99 euro. Deze datum geldt voor huidige abonnees, mensen die nu een abonnement afsluiten betalen direct 15,99 euro. Als je een abonnement voor een jaar afsluit is er wel een tijdelijke aanbieding. Je betaalt omgerekend dan 10,49 euro per maand.

Op Viaplay kun je onder andere kijken naar de Formule 1, de Premier League, darten en verschillende series. In deze laatste blinkt Viaplay - onderdeel van de Nordic Entertainment Group - niet uit. Het aanbod is beperkt en in veel gevallen verouderd.

Problemen

Vanaf de start van Viaplay in Nederland zijn er al veel klachten over de streamingsdienst. Zo hadden veel mensen bijvoorbeeld last van een grasmat die veel te groen was, een te lage resolutie en een niet goed functionerende app. Bij veel mensen werkte Viaplay soms zelfs helemaal niet. Een aantal van deze problemen zijn opgelost, helaas is nog niet alles verholpen.

Los van het feit dat het F1-team van Viaplay veel klachten heeft gekregen, klaagden veel mensen ook over haperende beelden tijdens de races. Dit probleem is voor een groot gedeelte verholpen, al zijn er mensen die er nog altijd last van hebben. Op Trustpilot.nl krijgt de streamingsdienst een beoordeling van slechts 1,1 van de 5 sterren.

Alternatieven voor Viaplay en de F1

Veel mensen in Nederland - meer dan één miljoen - hebben een abonnement afgesloten op Viaplay. Dit is mede omdat de streamingsdienst de enige manier is waardoor je naar de Formule 1 kunt kijken met Nederlands commentaar. Al heeft Grand Prix Radio hier ook een slim trucje voor.

Gerelateerde artikelen

Er zijn gelukkig ook andere manieren om de F1 te volgen. Zo kun je je abonneren op F1 TV Pro. Meer hierover - en over andere alternatieven - lees je in dit artikel.

Heb jij een abonnement op Viaplay en ga jij deze verlengen? Laat het weten in de comments onder dit artikel.

Kijk sport, films en series op Viaplay vanaf € 10,49 per maand

Kijk sport, films en series op Viaplay vanaf € 10,49 per maand

Viaplay heeft de exclusieve rechten op al het Engelse voetbal, de Bundesliga in Duitsland, Formule 1 en je kijkt er ook nog eens de beste series en films.

Vanaf € 10,49 per maand

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk