Verschenen Galaxy Note 4-doos lijkt nep en foto's toestel zelf komen online

Verschenen Galaxy Note 4-doos lijkt nep en foto's toestel zelf komen online

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Note 4

De Galaxy Note 4 komt eraan, het vierde toestel van Samsung uit de lijn der giganten met grote schermen en stylussupport. Foto's van deze Note 4 zijn nog niet verschenen en de aankondigingsdatum komt steeds dichterbij, aangezien dit met 99% zekerheid op 3 september zal gaan gebeuren. Wel is er nu een foto online verschenen van wat de doos van dit toestel zou moeten zijn

Een anonieme tipgever heeft een 'foto' gestuurd naar PhoneArena en op de doos zien we de Galaxy Note 4 afgebeeld, een zwart toestel met redelijke bezels, een hardwarebutton en twee capacitieve knoppen. Waar de huidige doosjes van toestellen van de fabrikant gemaakt zijn van gerecycled materiaal en een houtpatroon lijken te hebben, is dat bij deze box geheel anders meldt de website. De doos heeft een patroon dat metaalachtig aandoet en op de wallpaper van het toestel zien we de genoemde datum van 15 september.

Vermeende Samsung Galaxy Note 4-box

Unpacked-evenement

Bij veel van de toestellen van Samsung is de datum op de wallpaper de datum van de aankondiging en dat strookt dit keer niet met elkaar. 15 september lijkt nergens op gebaseerd te zijn, want de IFA in Berlijn is dan al afgelopen en Samsung heeft voor drie september dus een Unpacked-evenement aangekondigd. Of het gaat om een wijziging in de policy van het bedrijf of om een redelijke Photoshop van iemand zonder een kalender...

Weet iemand toevallig in welk 'galaxy' 15 september op een dinsdag valt, want hier is dat toch echt een maandag? Tevens ken ik geen enkele doos van een Samsung-telefoon, waarop het toestel zelf staat afgebeeld, maar daar kan ik het natuurlijk mis hebben... Het kan ook gewoonweg gaan om de datum waarop het toestel te koop zal zijn, alhoewel dinsdag en de vijftiende dan niet overeen komen.

Update 13.00

GSMArena zegt de eerste foto's van de Galaxy Note 4 te hebben ontvangen en daarop zien we een metalen buitenkant net zoals bij de aankomende Galaxy Alpha. Het toestel heeft voor de rest een achterkant wat lijkt op leer en ook zien we de stylus en een sensor dat lijkt op een hartslagmeter op de achterkant, maar dat zou ook de UV-sensor kunnen zijn die in dit toestel aanwezig is.

Samsung Galaxy Note 4?
The real deal of fake, wat jij?

Bron: PhoneArena en GSMArena

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk