'Dit is de verpakking van de Samsung Galaxy S9 met alle specificaties'

'Dit is de verpakking van de Samsung Galaxy S9 met alle specificaties'

Lancering Samsung Galaxy S9

De lancering van de Samsung Galaxy S9 is het grootste evenement op Android-gebied in een jaar. Of je het nu wil of niet, Samsung is nog steeds de grote leider als het gaat om Android-smartphones. Onlangs maakte de CEO van het bedrijf bekend dat het de Samsung Galaxy S9 gaat lanceren tijdens het MWC in Barcelona. Wellicht is er nu nog meer nieuws verschenen betreffende het nieuwe vlaggenschip van Samsung.

Op Reddit is namelijk een foto opgedoken met daarop de vermeende doos van de Samsung Galaxy S9. Men heeft de achterzijde gefotografeerd waar de specificaties staan vermeld. Wanneer we het lijstje doorlopen zien we dat de Samsung Galaxy S9 volgens deze foto een 5.8 inch-scherm zal krijgen met daarbij een IP68-certificering welke het water en stofdicht maakt. Verder zien we een vermelding van een irisscanner, 4GB aan werkgeheugen, 64GB aan opslag en draadloos laden. Dat zijn allemaal specificaties die we al verwachten, maar de lijst bevat ook nog een aantal nieuwigheden.

Stereo-speakers

Wanneer de foto echt is dan zal de Samsung Galaxy S9 voorzien worden van stereo-speakers die samen met AKG bedacht zijn. De tekst spreekt over 'Tuned by AKG' wat niet betekent dat ze gebouwd zijn door AKG maar dat AKG zich heeft bemoeid met het afstellen van het geluid. Overigens zal er volgens de informatie op de verpakking ook een AKG-hoofdtelefoon meegeleverd worden.

Ook zou de Samsung Galaxy S9 in super-slowmotion kunnen opnemen en is er nog iets speciaals aan de hand met de dubbele camera aan de achterzijde van het toestel. De informatie vermeldt 'Super Speed Dual Pixel 12 MP OIS F/1.5 F/2.4. Dit wordt door sommigen geïnterpreteerd als een variabel diafragma waarbij de mate van diafragma mechanisch ingesteld kan worden. Dit is niet nieuw voor Samsung want dat werkt ook al op een flip-phone die alleen in Azië uitkomt, maar daar moet je wel meer dan 3000 euro voor neerleggen. Overigens zal de F/1.5 waarde de laagste zijn van alle vlaggenschepen van dit moment, de Huawei Mate 10 Pro heeft een diafragma van 1.6.

Beschikbaarheid

Er bestaat altijd een kans dat de bovenstaande foto nep is en we allemaal voor de gek worden gehouden. Het enige dat we zeker weten is dat we eind februari tijdens het Mobile World Congress zullen horen of het bovenstaande waar is.

Bron: PhoneArena

Samsung Galaxy S9
3000 mAh
5.8 inch - 1440 x 2960 px
64 GB
Exynos 9810

Meer info

Samsung Galaxy S9
3000 mAh
5.8 inch - 1440 x 2960 px
64 GB
Exynos 9810

Meer info

Lees meer over:
Samsung Galaxy S9

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties