Vermoedelijke specificaties van HTC M8 gelekt

Vermoedelijke specificaties van HTC M8 gelekt

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

HTC M8

Bovenstaande naam is natuurlijke een werknaam, de HTC One Mini ging als de M4 door het leven, de HTC One als M7. Onlangs lekte er al een wazige foto van deze nog mysterieuze telefoon en nu heeft het Twitteraccount @evleaks ook wat over de specificaties gezegd.

foto M8

Op de bovenstaande foto's zien we een toestel dat nog steeds heel veel op de HTC One lijkt. Vanaf de zijkant lijkt het wel dat deze nog wat boller loopt vanaf de randen. de middelste foto laat de binnenzijde zien van het toestel, we gaan er overigens niet vanuit dat de M8 een verwijderbare accu krijgt. Eerder schreven we al dat dit toestel ook als eerste de HTC Sense 6-schil zou krijgen.

Meester-lekker bij uitstek @evleaks heeft de specificaties die bij hem in het oor zijn gefluisterd op Twitter gezet. We zien dat de M8 een iets groter scherm krijgt dan de HTC One, maar het 5 inch scherm blijft wel 1080p. Aan de binnenzijde ligt een Snapdragon 800-chipset en het toestel zal vanuit de doos met Android 4.4 KitKat draaien.

Chipset

Verschillende bronnen maken zich zorgen over deze Snapdragon 800-chipset. Tegen de tijd dat de HTC M8 in de winkels zal liggen is dat al lang een 'oude' chipset van wel een jaar oud. Tegen die tijd kunnen we wel een opvolger van Qualcomm verwachten die gebruikt maakt van de 64 bit-techniek.

Daarentegen heeft HTC zich regelmatig uitgesproken tegen het erg snel inzetten van nieuwe chipsets. Dit was bijvoorbeeld ook zo bij de switch van dual-core naar quad-core, zowel HTC en Sony bleven langer op de dual-core hangen dan de concurrentie.

Via

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk