Verklapt Lenovo de uiteindelijke naam van Android L?

Verklapt Lenovo de uiteindelijke naam van Android L?

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Lollipop

Eén ding is in ieder geval zeker en dat is dat we de naam van Android L nog niet kennen. Lenovo zal tijdens een evenement op 4 september in ieder geval de nieuwe Vibe X2 presenteren zoals te zien is op de teaser die vandaag op internet verscheen. Ook zien we hierop een lolly, hetgeen erop kan duiden dat dit nieuwe vlaggenschip zou draaien op Android L, maar misschien nog wel interessanter is het feit dat dit de naam van Android L kan verklappen. Ook al zeggen de laatste geruchten dat het Lemon Meringue Pie zou gaan worden.

Los van deze, wellicht onbedoelde, teaser met de naam voor Android L weten we ook al een aantal zaken over de Vibe X2 van Lenovo. Deze zou beschikken over een 2,2 GHz octacore-processor, een 5 inch full HD-scherm, 2GB RAMgeheugen en 32GB aan opslag. Om foto's te maken zou een 13 megapixel-camera aan de achterzijde aanwezig zijn en voor selfies moet je het doen met een 5 megapixel-camera.

Zie jij de gelijkenis met de uitnodiging van Apple?

Beschikbaarheid

Uiteraard zijn wij ook aanwezig bij de persconferentie van Lenovo, we gaan naast de Vibe X2 ook op zoek naar lollies!

Bron: GSMArena Tip: Martin

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk