Vanaf dinsdag kun je je met Google aanmelden op Fitbit

Vanaf dinsdag kun je je met Google aanmelden op Fitbit

Laura Jenny

door Laura Jenny

Vanaf aanstaande dinsdag 6 juni kun je op Fitbit aanmelden met je Google-account. Google heeft Fitbit in januari 2021 overgenomen en hoewel daar heel wat controverse over was, is de overname doorgegaan. Hoewel je nog heel lang je Fitbit-account kunt gebruiken, is het dus per dinsdag ook mogelijk om met je Google-account in te loggen.

Droidlife schrijft dat Google deze informatie heeft gegeven, al heeft het dit opvallend genoeg nog niet officieel wereldkundig gemaakt. Het is al bijna 6 juni. Aan de andere kant is het in het begin vooral een extra optie die erbij komt: je kunt nog tot 2025 inloggen met je Fitbit-account. Google wil gebruikers ruimschoots de tijd geven om de verhuizing te doen, maar ook om nog van hun Fitbit-apparaten gebruik te maken zonder dat Google er te veel mee van doen heeft. Al is de overname wel rond, dus Google heeft in principe de touwtjes achter de schermen allang in handen.

Van Fitbit naar Google

De komende tijd zullen we de twee accounts waarschijnlijk steeds verder naar elkaar toe zien groeien. Google heeft ook al wat aanpassingen gedaan in de app. Zo heeft het onder andere afscheid genomen van de Challenges, waarmee je vrienden kon uitdagen om veel te bewegen en zo de maand te ‘winnen’. Spijtig, want het was een leuke toevoeging, maar Google heeft duidelijk een andere focus met zijn nieuwe fitnesstak.

Hoewel je dus nog tot 2025 hebt om je Fitbit-account gedag te zeggen en voor een Google-account te gaan in combinatie met de Fitbit-app, zal je er uiteindelijk aan moeten geloven. Uiteindelijk moet je toch over op het Google-account als je je Fitbit na 2025 wil blijven gebruiken. Je kunt dat dus vanaf dinsdag al doen, of de verhuizing nog even uitstellen.

Wat vind jij ervan dat je straks met Google moet inloggen op je Fitbit? Ga je al meteen voor de verhuizing, of wacht je er nog even mee? Laat het nu achter in de reacties.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk