Updatenieuws: deze telefoons ontvangen een (beveiligings)update

Updatenieuws: deze telefoons ontvangen een (beveiligings)update

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Huawei MediaPad T5

De Huawei MediaPad T5 ontvangt nu de beveiligingsupdate van november waarin Google de nodige problemen heeft opgelost. Huawei zal hier ook de nodige zaken aan toegevoegd hebben maar het security bulletin van november is nog niet op de Huawei-website zichtbaar.

Huawei MediaPad T5 beveiligingsupdate

Bedankt Henk!

Samsung Galaxy Note 9 en Note 10

De Samsung Galaxy Note 9 en Samsung Galaxy Note 10 krijgen momenteel de beveiligingspatch van december binnen. De update voor de Note 9 en Note 10 hebben firmwareversie N960FXXS4CSK2 en N970/N975FXXS1ASKB gekregen. De update staat nu klaar voor de unbranded Galaxy-telefoons. Kijk in de instellingen van je smartphone en ga dan naar Software-update om handmatig te controleren op updates. Eigenaren van een Vodafone en T-Mobile-branded versies zullen helaas moeten wachten op het moment dat hun provider de update uitrolt.

Samsung Galaxy Note 10 patch december

Samsung Galaxy A8

De Samsung Galaxy A8 kan rekenen op de beveiligingsupdate van november. Het pakketje voor A8 is 538 MB groot en zet de telefoon op firmwareversie A530FXXU8CSK3. Dit is een belangrijke update aangezienh er twee belangrijke problemen worden opgelost, waaronder deze zerodaykwetsbaarheid waarbij de telefoon kan worden overgenomen en een lek in de camera-app.

Samsung Galaxy A8 november update

Afbeelding via GalaxyClub

OnePlus 3 en OnePlus 3T

De OnePlus 3 en OnePlus 3T uit 2016 ontvangen momenteel hun laatste beveiligingsupdate. Het gaat om de oktober-patch met daarbij een aantal verbeteringen en bugfixes. OnePlus biedt het pakketje eerst bij een kleine groep aan om deze daarna breder uit te rollen. Het kan dus nog even duren voordat deze laatste beveiligingsupdate op je OnePlus 3(T) binnenkomt. Heb je geen geduld? Dan kun je de updates via het forum hier en hier downloaden.

OnePlus 3

Heb jij ook een beveiligingsupdate ontvangen? Mail dit dan naar tips@androidworld.nl inclusief screenshot en naam/model van je telefoon!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk