Updatenieuws: Samsung Galaxy Note 8, Samsung Galaxy S8(+)

Updatenieuws: Samsung Galaxy Note 8, Samsung Galaxy S8(+)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Note 8

De Samsung Galaxy Note 8 krijgt momenteel de beveiligingspatch van november binnen. De update is ongeveer 741MB groot en heeft buildnummer N950FXXU5CRK2 gekregen. De november-update bevat oplossingen voor de 36 problemen die Google in zijn november-patch heeft opgelost. Samsung heeft daar zelf nog 8 fixes aan toegevoegd waaronder eentje voor een zwakke plek in de Noodoproep-functie. Verder zijn er de gebruikelijke stabiliteitsverbeteringen en prestatieverbeteringen en worden er de nodige bugs gerepareerd.

De update staat nu klaar voor de unbranded Samsung Galaxy Note 8-toestellen. Kijk in de instellingen van je Note 8 en ga dan naar Software-update om handmatig te controleren op updates. Eigenaren van een branded Note 8 zullen helaas moeten wachten op hun provider om de update te pushen.

Samsung Galaxy Note 8 November security patch

Screenshot via Henk

Samsung Galaxy S8(+)

de Samsung Galaxy S8 als de Samsung Galaxy S8+ nu krijgen ook de beveiligingsupdate van november nu binnen. Het betreft de firmwareversies G950FXXU4CRK1 en G955FXXU4CRK1 en de update is 540MB groot. Voor de Galaxy S8-toestellen geldt hetzelfde als hierboven, zowel fixes van Google als van Samsung zitten in deze update verwerkt maar de changelog geeft niet duidelijk aan wat er verder precies is gewijzigd behalve de gebruikelijke stabiliteitsverbeteringen en prestatieverbeteringen.

Ook hier zijn de unbranded Samsung Galaxy S8(+)-toestellen als eerste aan de beurt. Heb je de update nog niet binnen? Controleer dan via Software-updates even handmatig op updates

Screenshots via Esther

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk