Updatenieuws: Samsung Galaxy S8(+) en Sony Xperia XZ2

Updatenieuws: Samsung Galaxy S8(+) en Sony Xperia XZ2

Samsung Galaxy S8 en S8+

De Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8+ krijgen momenteel de beveiligingspatch van augustus binnen. Begin deze week dook deze update al op in Frankrijk en Duitsland. De update is ongeveer 418MB groot en heeft buildnummer G950FXXU3CRGH en G955FXXU3CRGH gekregen. De update komt binnen op unbranded Galaxy S8(+)-smartphones. Google heeft zo'n 50 kwetsbaarheden verholpen en Samsung heeft daar zelf nog 11 fixes aan toegevoegd. Het is nu niet meer mogelijk om content te streamen vanuit de Veilige Map als deze afgesloten is. Verder zijn er aanpassingen voor de Samsung Game Launcher, stabiliteitsverbeteringen en prestatieverbeteringen.

Screenshots via Esther

Downloaden

De beveiligingsupdate van augustus komt nu via een OTA-update binnen. Dit zal geleidelijk aangeboden worden zodat niet iedereen de melding op zijn of haar S8 en S8+ meteen te zien krijgt.

Sony Xperia XZ2 

De Sony Xperia XZ2 ontvangt nu de beveilgingspatch van augustus die Google afgelopen maandag voor de Pixeltoestellen beschikbaar stelde. Google heeft in deze update in totaal 43 kwetsbaarheden verholpen. De Xperia XZ2 krijgt deze patch binnen in een update van zo'n 302MB groot en brengt de firmwareversie van 51.1.A.4.265 naar 51.1.A.11.26. De Xperia XZ2 Compact zal snel volgen.

Sony Xperia XZ2 - beveilgingspatch van augustus

Bedankt voor de tip en screenshot Koen en Ritch!

Lees meer over:
Updates

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties