Update voor Google Play Books-applicatie, kleine wijzigingen

Update voor Google Play Books-applicatie, kleine wijzigingen

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Play Books

Sinds de dag dat we boeken kunnen lezen via de Google Play Store in Nederland gebruiken we de Google Play Books-applicatie veel vaker. Deze applicatie krijgt de komende dagen een update en daarin zijn een aantal kleine wijzigingen te vinden.

Tot deze versie was het niet mogelijk om te zoeken in boeken die bestaan uit gescande pagina's. Maar in versie 3.0 van de applicatie is het dankzij de tekstherkenningstechnologie (OCR) mogelijk om ook op deze gescande pagina's te zoeken. Op het verzamelscherm na een zoekopdracht is nu een button toegevoegd die alle zoekresultaten laat zien in plaats van een beperkt aantal.

Zoeken in Boeken

In de oude versie (2.9) werd je na het zoeken naar een eigen boek via Google zoeken naar de verkeerde pagina gestuurd. Met de komst van versie 3.0 kun je via Google zoeken gelijk het boek openen wanneer je de titel ingeeft en het zoeken op je telefoon hebt geactiveerd.

Boek zoeken

Wie leest er via Google Play Books?

De update voor deze applicatie zal wederom gefaseerd worden uitgerold, mocht je niet kunnen wachten dan staat er in het bronartikel een downloadlink. De originele applicatie is terug te vinden via onderstaande downloadbutton.

We hebben nu 3 maanden de mogelijkheid om boeken te kopen en lezen via de Google Play Store. Ik heb tot nu toe twee boeken gekocht waar ik er één van heb uitgelezen en dat is dubbel zoveel als normaal.
Wij zijn benieuwd of er onder onze bezoekers fanatieke lezers zijn die hun boeken nu ook via de Google Play Store lezen.

Bron: Androidpolice

Google Play Books

Google Play Books

Met de applicatie Google Play Books kun je op je Androidsmartphone boeken lezen maar ook aanschaffen. ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk