Update LG G2 stopgezet vanwege problemen (+oplossing)

Update LG G2 stopgezet vanwege problemen (+oplossing)

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

LG G2

De update van de LG G2 had niet echt een duidelijk omschrijving, er viel te lezen dat er 'applicaties' geüpdatet werden. Navraag bij LG leert ons dat de problemen met deze update door meerdere mensen gemeld zijn, zo ook op Androidworld. Hierdoor heeft men besloten deze stop te zetten om dit issue verder te onderzoeken. Gebruikers hebben last van het feit dat de launcher afsluit zodra de appdrawer geopend wordt, hierdoor zijn apps simpelweg niet toegankelijk als deze niet op het homescreen staan. Deze update heeft versienummer D80220h-EUR-XX meegekregen.

Oplossing

LG werkt momenteel aan een oplossing, wanneer deze beschikbaar is, is niet bekend. Alhoewel de uitrol gestopt is, kan er niet meer gedowngrade worden, maar er is wel een alternatief. Door het gebruiken van een (tijdelijk) andere launcher moeten de problemen verholpen zijn.

Wij raden Google Now Launcher aan, die gewoon in de Play Store te vinden is. Wanneer je op je toestel niet bij de Google Play Store kunt komen, kun je de app via de webversie van de Play Store installeren. Wanneer je op de webversie ingelogd bent op dezelfde Google-account als op je toestel kun je de app direct laten installeren door op de 'installeren'-knop te drukken. De Google Now Launcher kun je na installatie gebruiken door op de homeknop te drukken en dan 'Google Now Launcher' te kiezen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk