Update Chromecast met Google TV lost verschillende problemen op

Update Chromecast met Google TV lost verschillende problemen op

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Chromecast met Google TV is vanaf juni 2022 officieel beschikbaar in Nederland. Het is een populair apparaatje dat de Google TV-ervaring naar elke tv brengt. Helaas komt de dongle soms wel met wat (snelheids)problemen en die worden in een nieuwe update aangepakt.

Problemen met Chromecast met Google TV 

De Chromecast met Google TV levert voor sommige gebruikers problemen op. Zo wordt er melding gedaan over beperkte opslagruimte en slechte prestaties en meer. Vandaag brengt Google via een update een aantal verbeteringen voor het op Android gebaseerde platform uit en die zouden een aantal van de problemen moeten oplossen.

Wil je meer weten over deze update voor de Chromecast met Google TV? Check dan het volledige artikel op AW Smart.

Gerelateerde artikelen

Google heeft op 31 mei 2022 de Chromecast met Google TV ook officieel voor Nederland aangekondigd. Dat betekent dat het apparaatje nu ook content van de Nederlandse streamingdiensten kan aanbevelen. Welke streamingdiensten dat zijn, lees je hier.

Chromecast met Google TV (4K) kopen
Chromecast met Google TV (4K) kopen
Chromecast met Google TV (4K) kopen

Chromecast met Google TV (4K) kopen

Met de Google Chromecast 4K met Google TV maak je van iedere tv een slimme tv. Google TV is een platform waarmee je al jouw films en series van verschillende apps in één handig overzicht terugvindt. Plug de Chromecast met Google TV in jouw tv en stream in een handomdraai al jouw favoriete films en series met een druk op de knop.

Vanaf € 69,99

Winkelen op:

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk