Uitrol Android 6.0 Marshmallow Moto G (2015) begonnen in Amerika

Uitrol Android 6.0 Marshmallow Moto G (2015) begonnen in Amerika

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Moto G 2015

De Moto G 2015 is te verkrijgen in een variant met 1GB RAM en 8GB opslaggeheugen en een versie met 2GB werkgeheugen en de dubbele hoeveelheid intern geheugen. Het 5 inch scherm heeft een resolutie van 1280x720 pixels en op de achterkant is een 13 megapixel-camera aanwezig. Selfies schiet je in een maximale resolutie van 5 megapixels en de Snapdragon 410 drijft het geheel aan. De accu heeft een capaciteit van 2450 mAh en het toestel is stof- en waterdicht en biedt de mogelijkheid om het interne geheugen uit te breiden door middel van een geheugenkaartje. Momenteel loopt er nog een cashback-actie, waardoor je het toestel kunt krijgen vanaf zo'n € 170.

Android 6.0 Marshmallow

Hier zullen we er vast nog even op moeten wachten, maar in Amerika is de uitrol van het nieuwe Android 6.0 Marshmallow al wel begonnen, zo is te lezen op onder andere Reddit. Onder andere de nieuwe Now on Tap-functionaliteit is toegevoegd, waardoor je met enkele klikken op je scherm nog meer info kunt vinden over de content op dat scherm. Ook de nieuwe app-permissies kun je gebruiken, waarbij jij zelf kunt bepalen welke apps, welke permissies mogen gebruiken en ook zijn de beveiligingspatches van december in de update verwerkt.

Android 6.0 Marshmallow

Wanneer we de update in Nederland of België zullen gaan zien is nog onbekend, dat is een kwestie van afwachten. Motorola of andere fabrikanten geven vaak wel aan wanneer de uitrol van een grote update van start gaat, maar geeft geen specifieke data per regio. Om te checken of jouw toestel de update ook kan verwachten en wanneer dat zal zijn kun je ons grote Android 6.0 Marshmallow update-overzicht bekijken.

Bron: Reddit

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk