Uitrol Android 4.4.3 voor Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 en Nexus 10 start vandaag

Uitrol Android 4.4.3 voor Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 en Nexus 10 start vandaag

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Android 4.4.3

De langverwachte, relatief kleine update naar Android 4.4.3 voor de Nexus 4, Nexus 5 en Nexus 7 (2013) en Nexus 10. zal vandaag van start gaan volgens T-Mobile. Hierbij wordt onder andere de camerabug aangepakt van de Nexus 5 en andere kleine, software-matige verbeteringen aangebracht aan de Nexus-devices. De changelog van Android 4.4.3 was inmiddels al uitgelekt waar we vooral veel kleine wijzigingen zien en bugs die aangepakt worden, maar ook verwijzigingen in staan naar bijvoorbeeld HTC Flounder. Deze tablet is mogelijk de nog niet aangekondigde Nexus 8?

De Nexus 5 krijgt Android 4.4.3 KTU84M binnen, de Nexus 7 (2013) kan rekenen op de KTU84L-update.

Beschikbaarheid

Android 4.4.3 voor de Nexus 5 en Nexus 7 (2013) worden volgens T-Mobile vanaf vandaag uitgerold. Dus bezit jij een Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 of andere Nexus-device? de kans is groot dat de update naar Android 4.4.3 KitKat bij jou snel zal binnenrollen. Dat geldt helaas niet voor de Galaxy Nexus, Nexus S en Nexus One, die geen updates meer ontvangen.

We moeten nog wel een kleine kanttekening plaatsen: ondanks dat het erg waarschijnlijk is dat de update naar Android 4.4.3 vandaag zal beginnen, is er nog geen officiële bevestiging van Google. Half april verspreidde de Amerikaanse provider Sprint ook al het nieuws dat Android 4.4.3 er aan zat te komen, maar dat bleek voorbarig.

Update 2/6: ook de update voor de Nexus 4 is aangekondigd.

Update 3/6: De uitrol is begonnen, we hebben meerdere melding van Android 4.4.3 binnen gekregen voor de Nexus 5. Ook de factory images voor de verschillende Nexus-toestellen zijn beschikbaar.

Bron T-Mobile (1), (2), via Android Police

Dit artikel is opnieuw gepubliceerd en aangevuld met extra informatie.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk