Twitter storing: tijdlijn, links en afbeeldingen werken niet

Twitter storing: tijdlijn, links en afbeeldingen werken niet

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Twitteraars hebben sinds maandagavond last van een storing. De meeste problemen die worden gemeld, hebben te maken met de tijdlijn, links en afbeeldingen die niet werken. Inmiddels heeft Twitter de storing verholpen.

Twitter-storing

Op verschillende plekken duiken en klachten op over Twitter. The Verge geeft aan dat links en afbeeldingen op Twitter niet werken. Op links in een tweet klikken leverde een foutmelding op. En afbeelding in de tijdlijn werden al helemaal niet geladen. Volgens de website zijn deze problemen nu opgelost maar Allestoringen.nl geeft iets anders weer.

Daar zien we voornamelijk meldingen over het niet laden van de tijdlijn, zowel in de app als de webversie van het platform. We zien ook problemen met het laden van afbeeldingen en het uploaden van video's. Op de Twitter Status-website worden geen problemen gemeld, terwijl het support-account op Twitter dat wel doet: "Sommige delen van Twitter werken momenteel mogelijk niet zoals verwacht. We hebben een interne wijziging doorgevoerd die enkele onbedoelde gevolgen had. We werken hier nu aan en zullen een update delen wanneer het is opgelost."

Sinds enkele minuten zou het probleem verholpen moeten zijn. Heb jij nog steeds problemen met de Twitter-tijdlijn? Een F5 of even geduld is dan het beste advies.

Heb jij problemen met Twitter gehad? Laat het ons weten in de reacties.

Twitter

Twitter

Met de officiële Twitterapp van het bekende sociale netwerk kun je korte berichtjes de wereld insturen of personen een privéberichtje sturen. Je kunt foto's of gif ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk