Tweede generatie gaming-telefoon van Razer wordt op 10 oktober gelanceerd

Tweede generatie gaming-telefoon van Razer wordt op 10 oktober gelanceerd

Stijn Wanders

door Stijn Wanders

Laatst geüpdatet

Uitnodigingen

Razer stuurt uitnodigingen naar de media voor de lancering van een nieuw product, de Razer-telefoon van de tweede generatie, de opvolger van de Razer Phone. Het evenement is gepland voor 10 oktober, en het zal plaatsvinden op het hoofdkantoor in Hollywood, Californië. Net als vorig jaar wordt het georganiseerd door Razer CEO Min-Lian Tan. Zoals altijd blijft Razer geheimzinnig en biedt het geen details.

Interessant is dat de uitnodiging 'flagship // gaming' luidt, en ook een groene schets toont van wat een smartphone lijkt te zijn. Dit is genoeg bewijs om te concluderen dat het hier inderdaad gaat over de tweede Razer Phone die 10 oktober onthuld zal worden. Al geruime tijd waren er talloze geruchten die vertelde dat Razer zou werken aan een opvolger voor de Razer Phone. Een week geleden bevestigde het bedrijf dat het werkte aan het nieuwe toestel.

Specificaties

Razer heeft nog geen uitspraken gedaan over de specificaties en functies, maar er zijn al een aantal kenmerken waarvan we verwachten dat hij die zal hebben. Eerder deze week kreeg Android Headlines toegang tot gelekte renders van een nieuwe telefoon, waarbij ze beweren dat het gaat om de tweede generatie Razer Phone. Op basis van de vermeende renders zal de Razer Phone 2 een identiek ontwerp hebben als het origineel. Behoudens enkele kleine cosmetische veranderingen, zal de Razer Phone 2 hetzelfde 16: 9-scherm, en dezelfde 'front-facing' lay-out voor de luidsprekers hebben. Geruchten wijzen erop dat de Razer Phone 2 waarschijnlijk een 120Hz-scherm zal bevatten, net als zijn voorganger, en een Snapdragon 845-processor, 8GB RAM, een batterij van 4000 mAh en een interne opslag tot 512 GB.

Razer Phone 2 render

Via: DroidLife

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk