Top 10 meest bekeken YouTube-video's in Nederland (2022)

Top 10 meest bekeken YouTube-video's in Nederland (2022)

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

'This is The Voice' van Boos was dit jaar in Nederland de meest bekeken video op YouTube. Verder claimen ook StukTV, Dr. Dre, Snoop Dogg en Mary J een plekje in de top 3. Dit waren in 2022 de meest bekeken filmpjes op YouTube.

Top 10 op YouTube

Het einde van 2022 komt heel dichtbij en dan duiken overal jaaroverzichten op. Dit keer geeft YouTube ons meer inzicht in de meeste bekeken video's van het voorbije jaar in Nederland. Het zal je weinig verrassen zijn dat de onthullingen van Boos over The Voice of Holland het vaakst bekeken zijn door Nederlanders. De video is meer dan 10 miljoen keer bekeken. De naam Jeroen Rietbergen stond ook al op nummer 2 in de lijst met populairste zoektermen van het voorbije jaar.

Top 10 meest bekeken YouTube-video's in Nederland (2022)

Op de tweede plaats en met 2.23 miljoen weergaven staat een aflevering van Het Jachtseizoen. In Het Jachtseizoen slaat elke aflevering een bekende Nederlander op de vlucht voor de mannen van StukTV. Aan StukTV is het vervolgens de taak om de voortvluchtige binnen vier uur te pakken te krijgen. In deze aflevering sloegen de Bankzitters op de vlucht.

Op de derde plaats zien we een video van de NFL: het optreden van onder meer Dr. Dre, Snoop Dogg en Mary J. Blige tijdens de halftime show van de Super Bowl. Die video is wereldwijd meer dan 145 miljoen keer bekeken.

 1. This is The Voice - BOOS
 2. Bankzitters op de vlucht - Stuk TV
 3. Superbowl-optreden - NFL
 4. Je moeder - Sluipschutters
 5. Onthulling Voice - De Telegraaf
 6. I built Willy Winka's chocolate factory! - MRBEAST
 7. So long nerds - Technoblade
 8. De gevangenis waaruit (nog) niemand ontsnapte - NOS op 3
 9. Why The Netherlands is insanely well designed - OBF
 10. De Droom auto van myron gekocht - Enzo Knol

Gerelateerde artikelen

Populairste muziek

YouTube heeft nog een aparte lijst samengesteld met de populairste muziek. Kinderen voor Kinderen scoort daar met de 'FitTop10', gevolgd door 'Automatisch' van Flemming. Op de derde plaats staat Rema met Calm Down. Je vindt de volledige top 10 hieronder.

 1. FitTop10 - Kinderen voor Kinderen
 2. Automatisch -Flemming
 3. Calm Down - Rema
 4. Je Blik Richting Mij - Bankzitters
 5. Bieber Van De Kroeg - Donnie & Mart Hoogkamer
 6. As It Was - Harry Styles
 7. Kris Kross Amsterdam, Donnie Tino Martin - Andre Hazes
 8. Antoon - Hallo
 9. Gi-ga-groen - Kinderen voor Kinderen
 10. Last Last - Burna Boy

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over YouTube? Download dan onze Android-app en volg ons via Google Nieuws en op Telegram, Facebook, Instagram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk