Toon ons hoe jij vakantie viert en win een Redmi Note 10 5G!

Toon ons hoe jij vakantie viert en win een Redmi Note 10 5G!

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Androidworld geeft een Xiaomi Redmi Note 10 5G weg! Als je kans wil maken om die te winnen, toon ons dan op Twitter, Facebook of Instagram, hoe jij vakantie viert. Je hoeft natuurlijk helemaal niet op reis te zijn om de vakantiesfeer te beleven, want je kan ook puur genieten in Nederland.

Themaweek vakantie

Het was deze week themaweek 'vakantie' op Androidworld: een hele week lang vond je hier tips over apps en producten waarmee je alles uit je vakantie kan halen. Of je nu op zoek bent naar een leuke bluetooth-speaker voor op de camping of een app zoekt om wandelroutes uit te stippelen, je las erover op AW. Het hele overzicht van onze artikelen ontdek je hier!

Om deze week met een knal af te sluiten en de vakantiesfeer pas echt te laten losbarsten, houden we een wedstrijd. Je kan een Xiaomi Redmi Note 10 5G winnen! Om kans te maken moet je alleen aan ons laten zien hoe jij de vakantiesfeer erin brengt. Doe je dat met een barbecue erbij? Languit liggend in een strandstoel of met een plons in het zwembad? Je hoeft ook niet op een verre bestemming te zijn om die sfeer over te brengen.

Toon ons hoe jij vakantie viert en win een Redmi Note 10 5G!

Dit moet je doen

Plaats jouw foto of video op Twitter, Instagram, YouTube of Facebook en vermeldt Androidworld (mention of tag), want zo krijgen we jouw foto te zien. Later deze week maken we dan bekend welke foto het beste de vakantiesfeer overbrengt, en wie dus de winnaar wordt van deze Redmi Note 10 5G. We nemen rechtstreeks contact op met de winnaar. Zorg er natuurlijk ook voor dat je Androidworld en Xiaomi volgt op de social media-app die je verkiest.

Gerelateerde artikelen

Uiteraard geven we je ook een tip om goed te kunnen scoren. Foto's met een knipoog naar 'Android' of 'Androidworld' scoren alvast pluspunten. Zet dus alvast die zonnebril op, gooi die strandstoel open, maak een lekkere cocktail en leg het vast voor de camera. Het weer zit alvast mee deze week. We kijken ernaar uit om alle inzendingen te zien!

Volg Androidworld en Xiaomi op socials

Wil je op de hoogte blijven over onze themaweken? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden

Toon ons hoe jij vakantie viert en win een Redmi Note 10 5G!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk