Vivo geeft toekomstige smartphones in de X-serie 3 Android-upgrades

Vivo geeft toekomstige smartphones in de X-serie 3 Android-upgrades

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Vivo heeft vandaag aangekondigd dat het zijn softwareondersteuning voor de X-serie uitbreidt. De flagships in de X-serie kunnen rekenen op drie jaar lang Android-versie-updates en drie jaar lang beveiligingsupdates. Het nieuwe beleid is van toepassing op geselecteerde modellen die na juli 2021 worden gelanceerd.

Vivo X-serie

De Vivo X-serie bestaat elk jaar uit high-end smartphones, waarvan de Pro Plus-variant het topmodel is. Zo zagen we de Vivo X50, X50 Pro en en X50 Pro Plus die met een periscoopcamera met 5x optische zoom en een gimbal-systeem voor de camerastabilisatie de prestaties van een elektronische gimbal voor DSLR's wilden evenaren. Vorig jaar volgden de Vivo X60 en Vivo X60 Pro eveneens met een gimbal-cameraopstelling.

Gerelateerde artikelen

Over het updatebeleid was er niet veel bekend, ondanks dat het bedrijf ook actief is in Europa. Daar komt nu verandering in want Vivo maakt details bekend over zijn updatebeleid voor de Europese, Australische en Indiase markten.

Vivo biedt zijn flagships in de X-serie drie jaar belangrijke Android-versie-upgrades en beveiligingsupdates voor geselecteerde modellen die na juli 2021 worden gelanceerd.

Vivo

Yujian Shi, Vivo's Senior Vice President, geeft aan dat de hugh-end smartphones uit de X-serie zijn voorzien van eersteklas hardware en gebouwd zijn om lang mee te gaan: "We willen ervoor zorgen dat onze klanten softwareondersteuning krijgen die aan hun verwachtingen voldoet." Shi geeft aan dat deze belofte ervoor zorgt dat Vivo-klanten gedurende een langere periode kunnen genieten van een eersteklas smartphone-ervaring en blijven profiteren van de nieuwste softwarefuncties.

De premium modellen uit de X-serie die niet in aanmerking komen, blijven regelmatig Android-beveiligingsupdates ontvangen. Hoe lang deze telefoons deze updates krijgen, maakt het bedrijf niet bekend.

Gerelateerde artikelen

De strijd is losgebarsten

Zusterbedrijf OPPO liet vorige week weten de termijn voor beveiligingsupdates voor de Find X3-serie van twee naar drie jaar te verlengen. Samsung spant de kroon met vier jaar beveiligingsupdates voor geselecteerde Galaxy-telefoons en drie jaar versie-updates. Google garandeert voor zijn Pixeltelefoons drie jaar lang Android-versie-updates en minimaal drie jaar lang beveiligingsupdates. De strijd om de termijn voor het geven van updates lijkt te zijn losgebarsten en dat is goed om te zien. Welke fabrikant ontbreekt er volgens jou nog in deze strijd? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Vivo geeft toekomstige smartphones in de X-serie 3 Android-upgrades

Vivo X60

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk