Tinder registreert “Places”

Tinder registreert “Places”

Places

Laten we vooropstellen dat het gebruik van Tinder nog altijd mateloos populair is. Het swipen kan voor het liefdesleven veel goed doen. Het was altijd al mogelijk om een radius in te stellen, daar zal binnenkort een nieuwe optie aan worden toegevoegd. Match Group heeft namelijk een aanvraag gedaan bij het Amerikaanse USPTO. Dat is het United States Patent and Trademark Office. De aanvraag is op 9 mei 2018 gedaan en legt de term Places vast als trademark. Naast de aanvraag van de naam legt Match Group ook een logo vast. Hierin is duidelijk het logo van Tinder verwerkt.

Met de aanvraag wordt een nieuwe functie van Tinder bevestigd. Bij de aanvraag zitten namelijk ook een aantal ‘screenshots’ die laten zien hoe de nieuwe functie werkt. The Verge meldde al eerder dat Tinder bezig was met een GPS-tracking-optie voor Tinder. Daarbij kon het medium ook een aantal screenshots tonen.

Het lijkt inmiddels duidelijk te zijn wat de nieuwe optie gaat toevoegen aan Tinder. Places moet namelijk een concurrent worden van Happn. Daarom zal Places naar alle waarschijnlijkheid hetzelfde gaan werken als die andere applicatie. Gebruikers worden aan elkaar voorgesteld nadat ze bij elkaar in de buurt zijn geweest. Denk bijvoorbeeld aan een feest, evenement of festival. Het kan natuurlijk ook zijn dat je net bij je familie bent geweest in een andere plaats of een hapje hebt gegeten in een restaurant. Eenmaal weer thuis krijg je naast de standaard profielen waar je doorheen swipet de personen te zien waar je bij in de buurt bent geweest. Wanneer je een match krijgt met een van deze personen is een gesprek natuurlijk makkelijk te beginnen, want waar en wanneer waren jullie zo dicht bij elkaar in de buurt?

Beschikbaarheid Tinder Places

Het is nog niet bekend wanneer Tinder daadwerkelijk de mogelijkheid krijgt om Places te gebruiken. Wanneer deze live gaat, is Places in en uit te schakelen in de instellingen van de applicatie.

Bron: Gratis Dating Tips

Lees meer over:
Dating

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties