Tikkie-app krijgt 2 nieuwe functies: dit zijn ze

Tikkie-app krijgt 2 nieuwe functies: dit zijn ze

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Tikkie, de populaire betaal-app, heeft onlangs nieuwe functies gekregen om het gebruikersgemak te verbeteren. Een van de meest opvallende nieuwe features is de gif-maker, waarmee gebruikers hun betalers kunnen verrassen met leuke, zelfgemaakte gifjes. Daarnaast krijgen de groepsuitgaven in Tikkie's Groepie ook een nieuwe functie, waardoor alles nog overzichtelijker wordt.

Tikkie heeft nu een gif-maker

Met de nieuwe gif-maker in de Tikkie-app kun je je betalers op een creatieve manier bedanken. Met deze feature is het eenvoudig om leuke gifjes te maken die passen bij de gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan een gifje van een dansende beer om iemand te feliciteren met zijn of haar verjaardag. Of een gifje van een hartje om iemand te bedanken voor een financiële bijdrage. Het gebruik van gifjes geeft een persoonlijke touch aan de betaling en zorgt voor een extra glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Gerelateerde artikelen

Foto’s maken en toevoegen aan Groepies

Een andere handige nieuwe optie aan de Tikkie-app is de mogelijkheid om foto's toe te voegen aan groepsuitgaven in de 'Groepie' sectie van de app. Dit is vooral handig wanneer je met vrienden of collega's een groepscadeau of -uitje organiseert. Door foto's toe te voegen aan de uitgaven in de app, krijg je een duidelijk overzicht van wie wat heeft betaald en kunnen eventuele misverstanden worden voorkomen. Ook is het leuk om achteraf terug te kijken op de foto's van het gezellige uitje.

Met deze nieuwe functies bewijst Tikkie weer dat het een gebruikersvriendelijke app is die voortdurend wordt verbeterd. De gif-maker voegt een leuke en persoonlijke touch toe aan betalingen en de mogelijkheid om foto's toe te voegen aan groepsuitgaven in een Groepie maakt het nog eenvoudiger om het overzicht te bewaren.

Zo wordt betalen via Tikkie nog leuker en gemakkelijker dan het al was. Wat vind jij van deze nieuwe functies? Als je meer wilt weten over deze nieuwe functies, kun je de Tikkie-app downloaden en ze zelf uitproberen.

Tikkie

Tikkie

Je wilt nog snel geld overmaken naar een vriend. Maar je bent zijn rekeningnummer kwijt. Of even dat nieuwe boek afrekenen in je favoriete webwinkel. Maar geen idee ..

Bedankt voor de tip, Ronald!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk